Ma: 2020.01.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Milliárdokat foglalt le az adóhatóság egy Győr-Moson-Sopron megyei hulladékgazdálkodási cégtől - öt éve nincs gyanúsítottja a bűnügynek
privatkopo.hu/fullank.hu 2016.10.21. 8:53:00

Információink szerint 2011-ben - Magyarországon eddig szokatlan módon - több milliárdnyi vagyont foglaltak le az adóhatóság egy Győr-Moson-Sopron megyei székhelyű, hulladékgazdálkodással foglalkozó gazdasági társaságnál.Érdekes módon a vállalkozás a hatalmas vagyonvesztés után is tovább működik: 2014-ben 13 milliárd 400 millió forintos nettó árbevétel mellett mintegy 130 millió forint adózott nyereséget produkált, míg 2015-ben.13 milliárd 700 millió forintos nettó árbevétellel már csupán mintegy 30 millió forintot könyvelhetett el adózott nyereségként.

Egy informátor arról tájékoztatta lapunkat, hogy bár a NAV valóban foglalt a cégnél, az ügyben gyanúsítás - eddig - nem történt.

A Privatkopo.hu és a Fullank.hu azt is megtudta, hogy a cég egyik alkalmazottját - külföldön - több év szabadságvesztésre ítélték, gazdasági bűncselekmény elkövetése miatt.

Megkérdeztük a gyanúba keveredett hulladékgazdálkodási társaság ügyvezetőit a lefoglalásról, ám megkeresésünkre nem reagáltak.

Az eddigi értesülések alapján az utóbbi évek egyik legnagyobb gazdasági bűncselekményét sejtető ügyre - a további információk ellenőrzését követően - hamarosan visszatérünk.

További friss információk
„Unokázós” csalókat fogtak el Heves megyében
Börtönből csapott be tizenhárom embert, több mint 2 millió forintot kaszált
Harmincmillió forintot sikkasztott egy pécsi valutaváltó alkalmazottja
Futócipővel akarta megvesztegetni a börtöntisztet egy fogvatartott - de csak a nyugtatók miatt
800 ezer forintot kért, hogy önkormányzati lakáshoz juttassa ismerősét
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat