Ma: 2020.11.30. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Elfogták a nagyvenyimi szélhámost
Privatkopo.hu 2020.05.14. 13:07:00

A dunaújvárosi nyomozók a 40 éves férfit csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.A büntetőeljárás adatai szerint a csaló 2020. május 1-jén, az egyik internetes közösségi oldalon eladásra hirdetett gumiabroncsokat, amelyek vételárában az eladó és a vevő telefonon megegyezett. Azt is megbeszélték, hogy mikor és hol bonyolítják le az üzletet.

A személyes találkozás alkalmával a vevő a készpénzt átadta, azzal az eladó távozott, mondván, hogy hamarosan hozza a négy gumiabroncsot. A sértett azonban az árut nem kapta meg. A bajbajutott többször próbálta felvenni a kapcsolatot a hirdetővel, aki egy ideig fals ígéreteket, találkozási pontokat adott meg a termékek átvételére, míg végül elérhetetlenné vált.

A dunaújvárosi rendőrök az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították, majd 2020. május 13-án, reggel, Nagyvenyimben elfogták és a rendőrségre előállították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.

Sz. Györgyöt a nyomozók csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

További friss információk
Több millió forint értékű betonvasat sikkasztottak el
Babakocsikkal és gyermekjátékokkal csalt egy 28 éves nő
Drága örökös: 10 év szabadságvesztést kért az ügyészség a Kósa Lajosból hülyét csináló csengeri asszonyra
Jóban, rosszban: megbukott a csaló szerelmespár
Bűnügyi őrizetben a tamási csaló
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat