Ma: 2017.10.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Galériáról zuhant le egy 5 hónapos gyermek - vádat emeltek az anya ellen
HP 2017.10.03. 14:12:00

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy fiatal nő ellen, mert a gyanú szerint az ő mulasztása miatt esett le egy lakás galériájáról, és szenvedett életveszélyes sérüléseket tavaly nyáron az 5 hónapos gyermeke.A vádirat szerint a 20 éves nő egy Budapest VIII. kerületi önkormányzati lakásban élt együtt a 2016 márciusában született gyermekével - és több hozzátartozójával -, a kicsit egyedül nevelte és gondozta, mert az apa nem élt velük.

A lakásban kettejük lakrésze a konyha felett kialakított, a padlótól 2,6 méter magasságban lévő galérián volt, amelynek volt egy 1 méterszer 50 centis, fedetlen nyílása. A galérián, az említett nyílástól több méteres, biztonságos távolságban volt a gyereknek egy ráccsal ellátott kiságya, és a védőnő többször fel is hívta az anya figyelmét arra, hogy a kisfiút tartsa a számára biztonságos gyerekágyban.

Ennek ellenére a nő a gyermekét rendszeresen maga mellett altatta, a rés közvetlen közelében lévő matracon.

2016. augusztus 11-én, este etetés miatt kivette a gyereket annak ágyából, majd ismét maga mellé fektette a matracra, a nyílás közelében lévő részre. Amikor a vádlott később elaludt, a gyermek mintegy 2,6 métert zuhanva a matracról a résen keresztül leesett a konyha kövezetére.

A lakásban tartózkodók rögtön kihívták a mentőket, akik a gyermeket életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A Fővárosi Főügyészség az anyát gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés vétségével vádolja, és vele szemben felfüggesztett szabadságvesztés kiszabására tett indítványt a vádiratban.

További friss információk
Álnéven vásárolt a csaló
A tévéből tanulta az „unokázást” Dzsúlió és bandája
„Elfelejtették” elszámoltatni Demszky egykori, külföldi luxusingatlanokat felhalmozó bizalmasát
Uniós pénzeket ígérve csalt egy mohácsi nő
227 millió forintot sikkasztott az ingatlanügynök
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat