Ma: 2020.04.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Erőszakos bűncselekményeket elkövető „csínytevőt” tartóztattak le, mert ezúttal a nevelőnőjére támadt
Privatkopo.hu 2020.02.28. 4:56:00

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt letartóztatott a Nyíregyházi Járásbíróság egy 17 éves fiú, aki kedden megütött egy nevelőt az egyik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei gyermekvédelmi központban - közölte a Nyíregyházi Törvényszék.A gyanú szerint a fiatalkorú gyanúsított február 25-én, reggel találkozni akart az intézet egy másik helyiségében tartózkodó testvérével, ezért dörömbölni kezdett a szoba ajtaján.

Az ott tartózkodó nevelő felszólította a fiatalt, hogy fejezze be a hangoskodást, és menjen vissza a helyére, de a fiú megütötte a nevelő fejét, szorítani és rángatni kezdte a csuklóját.

A nevelő a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A gyanúsítottal szemben erőszakos bűncselekmény miatt több eljárás van folyamatban, ezért a bíróság álláspontja szerint szabadlábon hagyása esetén újabb bűncselekményt követhet el. Mivel az intézményből már többször megszökött, fennáll a veszélye annak is, hogy a hatóságok elől megszökne vagy elrejtőzne.

A végzés ellen a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be.

További friss információk
Élettársa vette rá a sikkasztásra az eladónőt
Utazásokat szervezett, de az átvett pénzeket másra költötte
Már a zsebében érezte a pénzt, de nem jutott messzire az „unokázós” csaló
Bűnügyi felügyeletben is folytatta az „unokázást”
Kétmillió forintot sikkasztott a könyvelő
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat