Ma: 2020.10.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
500 ezret sikkasztott Elter Zsanett - felfüggesztett börtönre ítélték
Blikk 2012.10.09. 8:59:00

Sikkasztás miatt jogerősen felfüggesztett börtönre ítélték Elter Zsanettet (25), aki évekkel ezelőtt azt állította, hogy öt rendőr megerőszakolta őt a Múzeum körúton.A nyomozás közben derült ki, hogy a lány korábbi munkahelyén, a Duna Plaza egyik bizsu boltjában eltulajdonított közel félmillió forintot, amiért 2009 októberében vádat is emelt az ügyészség. Ítélet hétfőn született.

- A törvényszék a Pesti Központi Kerületi Bíróság elsőfokú ítéletét megváltoztatta és a vádlottal szemben kiszabott pénzbüntetést 6 hónap börtönbüntetésre súlyosította. A szabadságvesztés végrehajtását 1 évi próbaidőre felfüggesztette, egyben a vádlottat előzetes mentesítésben részesítette - közölték a törvényszék sajtóosztályán.

Az, hogy előzetes mentesítésben részesült Elter Zsanett, annyit jelent: a most meghozott ítélet nem kerül majd bele az egykori bártáncosnő erkölcsi bizonyítványába, vagyis nem éri majd hátrány, ha munkát akar vállalni.
Márpedig keresetre szüksége lesz Elter Zsanettnek, hiszen a bíróság kötelezte őt, hogy fizessen a volt munkáltatójának 488 789 forintot, míg a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak 29 327 forint illetéket.

A KPV Kimért Parfüm vállalkozás kft. ügyvezető igazgatója korábban azt nyilatkozta, hogy feltűnt neki: a boltjában Zsanett munkanapjain kisebb a forgalom. Amikor leltároztak, kiderült, hogy a lány eltette a bevétel felét, amiért most felelnie kellett.

Elter Zsanett bajba kerülhet az ügyészségen is, miután nyomozást indítottak hamis vád miatt, egyelőre ismeretlen tettes és nem konkrétan E. Zsanett ellen. Az öt rendőrt ugyanis minden eljárásban felfüggesztették az erőszakos közösülés vádja alól.

További friss információk
10 millió forint értékű cigarettaszállítmányt kapcsoltak le a NAV és a határrendészet munkatársai
700 millió forintos költségvetési csalással gyanúsítják a szójás bűnszervezet tagjait
Vádat emeltek egy igazi „jóstehetség” ellen
Felvette az előleget, de nem végezte el a nyílászárók cseréjét - 41 rendbeli csalással gyanúsítják
Vádemelés a többmilliárdos adócsalást elkövető húsos bűnszervezet tagjai ellen
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat