Ma: 2021.09.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
500 ezret sikkasztott Elter Zsanett - felfüggesztett börtönre ítélték
Blikk 2012. 10. 09. 8:59:00

Sikkasztás miatt jogerősen felfüggesztett börtönre ítélték Elter Zsanettet (25), aki évekkel ezelőtt azt állította, hogy öt rendőr megerőszakolta őt a Múzeum körúton.A nyomozás közben derült ki, hogy a lány korábbi munkahelyén, a Duna Plaza egyik bizsu boltjában eltulajdonított közel félmillió forintot, amiért 2009 októberében vádat is emelt az ügyészség. Ítélet hétfőn született.

- A törvényszék a Pesti Központi Kerületi Bíróság elsőfokú ítéletét megváltoztatta és a vádlottal szemben kiszabott pénzbüntetést 6 hónap börtönbüntetésre súlyosította. A szabadságvesztés végrehajtását 1 évi próbaidőre felfüggesztette, egyben a vádlottat előzetes mentesítésben részesítette - közölték a törvényszék sajtóosztályán.

Az, hogy előzetes mentesítésben részesült Elter Zsanett, annyit jelent: a most meghozott ítélet nem kerül majd bele az egykori bártáncosnő erkölcsi bizonyítványába, vagyis nem éri majd hátrány, ha munkát akar vállalni.
Márpedig keresetre szüksége lesz Elter Zsanettnek, hiszen a bíróság kötelezte őt, hogy fizessen a volt munkáltatójának 488 789 forintot, míg a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak 29 327 forint illetéket.

A KPV Kimért Parfüm vállalkozás kft. ügyvezető igazgatója korábban azt nyilatkozta, hogy feltűnt neki: a boltjában Zsanett munkanapjain kisebb a forgalom. Amikor leltároztak, kiderült, hogy a lány eltette a bevétel felét, amiért most felelnie kellett.

Elter Zsanett bajba kerülhet az ügyészségen is, miután nyomozást indítottak hamis vád miatt, egyelőre ismeretlen tettes és nem konkrétan E. Zsanett ellen. Az öt rendőrt ugyanis minden eljárásban felfüggesztették az erőszakos közösülés vádja alól.

További friss információk
„Fogva tartanak és le fogják vágni az ujjaim!”
Elfogták az idős embereket megkárosító csalókat
Hálapénz elfogadásával gyanúsítanak két budapesti főorvost és egy asszisztenst - bilincsben vitték el őket
28 000 forintot érő ágygarnitúrát adott el 180 000 forintért
Volt NAV-os vezető és bűntársai ellen emeltek vádat korrupciós bűncselekmények miatt
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat