Ma: 2019.08.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
A klubvezető szétlopta az egri futballcsapatot
Egri Ügyek 2018.09.26. 11:00:00

Miközben 2,4 milliárd forintért ígéri a kormány az egri stadion felújítását, még mindig tárgyalják az állami sporttámogatási rendszer egyik legdurvább csalási ügyét az Egri Járásbíróságon .A vád szerint az Egri Futball Club Kft. volt ügyvezetője - az egyebek mellett sikkasztással, költségvetési csalással és hűtlen kezeléssel vádolt -, K. Zoltán 2011-2013 között összesen mintegy 105 millió forintot vett fel a klub pénztárából hamis számlák elkönyvelésével.

Korábban 49,5 millió forintos TAO-támogatást is kért és kapott a Magyar Labdarúgó Szövetségtől (MLSZ) azért, hogy a csapat stadionjában villanyvilágítást építsenek ki. Csakhogy az ügyvezető mindössze 10 millió forintot fordított a beruházásra, a maradék pénzt elnyelte a klub könyvelése, egy részéből pedig korábbi tartozásokat fizetett vissza a vádlott.

Egy másik vádpont szerint a volt ügyvezető 30 millió forintot kért kölcsön egy angol üzletembertől, akinek azt mondta, hogy az MLSZ-től további 90 millió forintot kap majd, plusz dőlni fognak a szponzori pénzek. Ebből végül nem lett semmi.

További friss információk
635 millió forint adót csalt el egy esztergomi számlagyáros
Börtönbüntetésre ítélték a tanárnőt, aki pénzt csalt ki diákoktól
Közel 400 milliót csaltak ki egy székesfehérvári vállalkozótól
17 éves „unokázós” csalót kapcsoltak le a Pest megyei nyomozók
Lecsapott a csaló cigányokra a BRFK „unokázós” nyomozócsoportja
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat