Ma: 2021.04.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Elfogták a román edénykészletes csalót
Privatkopo.hu 2021.02.17. 8:03:00

Csalással gyanúsít egy 46 éves román állampolgárságú férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága.A nyomozó hatóság tájékoztatása szerint a román állampolgár először 2020. június 5-én, Józsefvárosban azzal szólított le egy idős asszonyt, hogy ajándékba adna egy drága edénykészletet, amit nem tud felvinni a repülőre. Az elkövető hazakísérte a nőt, aki végül arany ékszereket és 100 ezer forintot adott az állítólagos ajándékért.

A nyomozás adatai szerint ugyanez a férfi 2021. február 2-án edénykészletet és ágyneműt ígért az utcán egy másik asszonynak Budapest VIII. kerületében. A nő a lakásán 250 eurót és 32 ezer forintot adott át, de az elkövető nem elégedett meg ennyivel. Látta, hogy a sértett honnan veszi elő pénzét, a dobozból kikapott egy köteg bankjegyet, és elfutott.

A józsefvárosi nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, aki az ellene kiadott elfogadóparancs hatására február 11-én feladta magát a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányságán.

A férfit kétrendbeli csalás bűntett megalapozott gyanújával hallgatták ki. A gyanúsított behozta a második áldozatától eltulajdonított pénzt, több mint egymillió forintot, amit a rendőrök február 16-án visszaadtak a megkárosított asszonynak.

További friss információk
Jogerősen elítélte a bíróság a csaló debreceni konyhafőnököt
Elsikkasztotta a lízingelt teherautót
Építőipari munkákat vállalva csalt ki pénzt a vállalkozó
„Unokázás”: több mint 10 millió forinttal károsított meg idős embereket egy fiatal nő
Több millió forintot csalt ki a sértettől két férfi Dorogon
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat