Ma: 2021.09.26.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
A BRFK újabb kábítószer-kereskedőkön ütött rajta
Privatkopo.hu 2021. 06. 04. 8:31:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer-kereskedelemmel gyanúsít három férfit.A rendőrség tájékoztatása szerint a 33 éves O. Kálmán a 25 éves N. Ferenc közreműködésével 2021. májusában összesen másfél millió forint értékben vásárolt eladásra marihuánát 33 éves dílerétől, V. Gábortól, aki tököli otthonában árult kábítószert. O. Kálmán a beszerzett drogot Csepelen értékesítette tovább.

A csepeli rendőrök a Bűnügyi Bevetési Osztállyal együttműködve 2021. május 28-án fogták el a három férfit. Az eljárás során több mint egy kilogramm kábítószergyanús anyagot - növényi törmeléket, kábítószergyanús fehér port és tablettákat -, valamint a kábítószer adagolásához és árusításához használt eszközöket, közel kétmillió forintot, továbbá műszaki cikkeket is lefoglaltak. Az elsődleges adatok szerint a három férfitől lefoglalt anyagok között marihuána, extasy, és amfetamin is volt, melyek feketepiaci összértéke mintegy hárommillió forint.

A nyomozók a három férfit kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amit a bíróság 2021. május 31-én elrendelt.

További friss információk
„Fogva tartanak és le fogják vágni az ujjaim!”
Elfogták az idős embereket megkárosító csalókat
Hálapénz elfogadásával gyanúsítanak két budapesti főorvost és egy asszisztenst - bilincsben vitték el őket
28 000 forintot érő ágygarnitúrát adott el 180 000 forintért
Volt NAV-os vezető és bűntársai ellen emeltek vádat korrupciós bűncselekmények miatt
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat