Ma: 2021.02.24.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Letartóztatás helyett házi őrizetbe helyezték Bige Lászlót
Privatkopo.hu 2020.12.18. 5:36:00

Szabadon távozhatott Bige László a csütörtökön késő délutánig nyúló tárgyalásról, a bíróság ugyanis nem adott helyt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség indítványának, hogy helyezzék előzetes letartóztatásba az egyik leggazdagabb magyar vállalkozót.Bige Lászlót kedden vették őrizetbe, és azzal gyanúsítják, hogy több mint 800 millió forint kenőpénzt fogadott el, miközben majdnem kétmilliárd forinttal károsította meg saját cégét.

A bíróság tehát - a vádhatósággal ellentétben - nem tart attól, hogy a gyanúsított megszökik vagy elrejtőzik valahol, az eljárás meghiúsítására viszont lát okot, ezért indokoltnak találta a bűnügyi felügyeletet.

Ez azt jelenti, hogy Bige László hazatérhet, és ott várhatja meg, hogy döntenek ügyében. Jelen helyzetben ugyanis éppen senki nem elégedett, ezért mindkét fél fellebbezett. Az ügyészség ragaszkodik az előzeteshez, Bige László jogi képviselője  pedig a házi őrizetet is túlzásnak tartja.

A nagyvállalkozó korábban többször azt állította, hogy egy kormányközeli bankár vetett szemet a cégére, és annak érdekében, hogy megszerezze azt, tönkre akarja tenni őt.

További friss információk
„Unokázós” csalót keresnek a dorogi rendőrök
Korrupt bírókat, ügyészeket és rendőröket ránthat magával a Pini-ügybe belebukott befolyásos ügyvéd
Milliárdos árbevétel mellett sem akart áfát fizetni
Elfogták a román edénykészletes csalót
500 millió forintos pénzmosásért ítéltek el négy embert Miskolcon
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat