Ma: 2021.01.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Letartóztatás helyett házi őrizetbe helyezték Bige Lászlót
Privatkopo.hu 2020.12.18. 5:36:00

Szabadon távozhatott Bige László a csütörtökön késő délutánig nyúló tárgyalásról, a bíróság ugyanis nem adott helyt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség indítványának, hogy helyezzék előzetes letartóztatásba az egyik leggazdagabb magyar vállalkozót.Bige Lászlót kedden vették őrizetbe, és azzal gyanúsítják, hogy több mint 800 millió forint kenőpénzt fogadott el, miközben majdnem kétmilliárd forinttal károsította meg saját cégét.

A bíróság tehát - a vádhatósággal ellentétben - nem tart attól, hogy a gyanúsított megszökik vagy elrejtőzik valahol, az eljárás meghiúsítására viszont lát okot, ezért indokoltnak találta a bűnügyi felügyeletet.

Ez azt jelenti, hogy Bige László hazatérhet, és ott várhatja meg, hogy döntenek ügyében. Jelen helyzetben ugyanis éppen senki nem elégedett, ezért mindkét fél fellebbezett. Az ügyészség ragaszkodik az előzeteshez, Bige László jogi képviselője  pedig a házi őrizetet is túlzásnak tartja.

A nagyvállalkozó korábban többször azt állította, hogy egy kormányközeli bankár vetett szemet a cégére, és annak érdekében, hogy megszerezze azt, tönkre akarja tenni őt.

További friss információk
Ingyen tankolással vesztegették meg a NAV egyik volt igazgatóhelyettesét
Jogerősen hét év fegyházra ítélték a budapesti éjszaka bukott császárát, Vizoviczki Lászlót
„K. Diánának” sem kell aggódnia a karácsonyi ajándékok beszerzése miatt - „unokázós” csalás miatt őrizetbe vették
Letartóztatás helyett házi őrizetbe helyezték Bige Lászlót
2,5 milliárd forint áfát csalt el az őrző-védő céghálózatot működtető bűnszervezet
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat