Ma: 2020.08.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Évekkel korábban megszűnt vállalkozása bélyegzőjét használta csalásra
police.hu 2017.01.13. 8:58:00

A Dombóvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytatott csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy helyi lakos ellen.A 41 éves férfi a nyomozás adatai szerint 2016. január hónapban egyéni vállalkozóként mutatkozott be egy cég ügyvezetőjének, majd meggyőzte, hogy a burkolási munkákhoz szükséges alapanyagokat fizetés nélkül vihesse el, úgy, hogy a számlákat a későbbiekben kiegyenlíti. A férfi a bizonylatokat egyéni vállalkozásának bélyegzőjével látta el, amely vállalkozás már évekkel korábban megszűnt.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte, valamint elmondta, hogy az alapanyagokat időközben értékesítette.

A Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek a napokban átadták.

További friss információk
Étolajban és cukorban utaztak, többmilliárdnyi áfát elcsaltak - letartóztatásba kerültek
„Unokázós” bűnbanda tagjait vették őrizetbe a kecskeméti rendőrök
Idősekre utazó csalókat fogtak el a székesfehérvári nyomozók
Bűnszövetségben csalták az áfát - százmillió forintot szagolt ki Cappy, a NAV pénzkereső kutyája
Nem fizettek jövedéki adót a forgalomba hozott bázisolaj után, 754 millió forint kárt okoztak a költségvetésnek
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat