Ma: 2021.09.26.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Befektetésre kért kölcsön, felélte a pénzt
Privatkopo.hu 2021. 06. 01. 9:48:00

Csalás miatt felelhet az az érsekvadkerti férfi, aki ellen befejezték az eljárás vizsgálati szakaszát a rétsági nyomozók.A Rétsági Rendőrkapitányság csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 40 éves érsekvadkerti lakos ellen.

A férfi önmagát sikeres vállalkozónak kiadva a sértett bizalmába férkőzött, majd őt egy üzleti befektetés lehetőségével tévedésbe ejtette és tőle 2017. december 20-án és 2018. december 20-án több millió forint készpénzt kért kölcsön.

A gyanúsított a készpénzt nem fektette be, azt felélte, a kölcsönzőt pedig különböző kitalált történetekkel hitegette, majd részére elérhetetlenné vált, amelyet követően a sértett 2020 októberében feljelentést tett.

A férfi ellen folytatott büntetőeljárás vizsgálati szakaszát a nyomozók lezárták és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészség részére megküldték.

További friss információk
„Fogva tartanak és le fogják vágni az ujjaim!”
Elfogták az idős embereket megkárosító csalókat
Hálapénz elfogadásával gyanúsítanak két budapesti főorvost és egy asszisztenst - bilincsben vitték el őket
28 000 forintot érő ágygarnitúrát adott el 180 000 forintért
Volt NAV-os vezető és bűntársai ellen emeltek vádat korrupciós bűncselekmények miatt
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat