Ma: 2020.10.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info







 
Erőszakos bűnügyek
Elképesztő: 11 milliót zsarolt ki egy iskolástól a 15 éves bűnöző
sonline.hu 2011.02.23. 9:10:00

A rendőrség lezárta pénteken azt a nyomozást, amit több emberen, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt indítottak, tavaly januárban, amikor két társaság verekedett össze, a Borsod megyei Hangácson, és két férfit halálra vertek. A rendőrség az ügy iratait vádemelési javaslattal küldi meg az ügyészségnek.



Tavaly január 29-én, egy több fős társaság születésnapot ünnepelt a hangácsi pincesoron. Nem sokkal éjfél előtt úgy döntöttek, átmennek a szomszéd településre folytatni a mulatozást. A társaság egy része autóba akart szállni, ezért bementek a településre, útközben hangosan énekelve, kiabálva és szidalmazva egy közelben lakó családot. Az egyik fiatalember bele is rúgott a szidalmazott család kerítésébe. A zajra kijöttek a házból, és verekedés tört ki, amelynek során egy 31 és egy 39 éves férfit karókkal halálra vertek, és további hat ember sérült meg könnyebben. A rendőrség még aznap őrizetbe vett öt 19 és 27 év közötti helyi fiatalembert. Az öt férfi ellen, akiket a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett, több emberen, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt folyt az eljárás. A rendőrség a nyomozást pénteken lezárta, és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldi meg az ügyészségnek.

További friss információk
Már emberölés gyanújával nyomoznak a bári kastélytűz ügyében, amelyben egy budapesti milliárdos életét vesztette
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek




 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat