Ma: 2020.09.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Elrabolták és prostitúcióra kényszerítették - navajonkik?
ZH 2011.02.26.
Betuszkolták autójukba, elszedték mindenét, majd a 74-es főút Zalaegerszeg és Nagykanizsa közötti szakaszán prostitúcióra kényszerítették azt a nőt, akinek elrablóit a minap fogták el a rendőrök.Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai 2011. február 22-én elfogtak, majd őrizetbe vettek egy élettársi kapcsolatban lévő férfit és nőt, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy február 3-án az esti órákban a 74-es főúton személygépkocsijukkal megálltak egy gyalogosan közlekedő nő mellett, őt erőszakkal járművük hátsó ülésére tuszkolták, majd magukkal vitték, iratait és telefonját pedig elvették. Ezt követően a nőt a 74-es főút Zalaegerszeg és Nagykanizsa közötti szakaszán prostitúcióra kényszerítették. A férfi és élettársa ellen a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán személyi szabadság megsértése, kerítés, valamint kitartottság megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A férfit a Zalaegerszegi Városi Bíróság február 24-én előzetes letartóztatásba helyezte, a nővel szemben pedig lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el - közölte Salamon Róbert rendőrségi szóvivő.

További friss információk
„Mikor döglesz már meg, te rohadék?” - üvöltötte a férfi a feleségének, majd forró ételt öntött a fejére
Pisztollyal fenyegetőzött és ütött egy 26 éves férfi
Prostituáltakat futtattak a cigányok - a bevételt elvették a lányoktól, abból fedezték saját életvitelüket
Jogerősen 10 év szabadságvesztés a 13 éves fiút erőszakoló nyugdíjas féregnek
Másodfokon tizennyolc év fegyházat kapott a borsodnádasdi gyilkos, Bialkó Roland
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat