Ma: 2018.11.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Viperával verték a hatvani diákot
index.hu 2018.01.26. 9:10:00

Vádat emelt a Hatvani Járási Ügyészség két férfi ellen, akik októberben megtámadták az egyik városi iskola 18 éves diákját. A diákot teleszkópos fémbottal, utcai nevén viperával is ütötték, de a testnevelő tanára ezután elzavarta a támadókat.Az ügyészség közleménye szerint egy iskolán kívüli testnevelési órát tartottak az egyik hatvani középiskolában. Az óra után a tanár meghívta fagyira az osztályt, ekkor kötött bele az egyik tanulóba egy férfi, akit korábbról ismert. A sértegetések először verekedés nélkül értek véget, de a kötekedő fiú testvére is megjelent, aki többször megütötte a 18 éves diákot. Ekkor beavatkozott a tanár, de először nem sikerült leszednie a támadót a diákjáról.

Ezután hajtott be a térre személygépkocsijával a két addigi támadó harmadik testvére, aki - észlelve a dulakodást - kiugrott az autójából, és egy fémből készült teleszkópos bottal - úgynevezett viperával - öccse megsegítésére indult. Az idősebb vádlott megpróbálta a bottal leütni a védekező diákot, de ő az alkarjával hárította a fejére irányzott ütést, amitől a vipera a földre esett.

A tanítványát mindvégig bátran védelmező pedagógus csak ezt követően tudott véget vetni az erőszaknak. A vádlottak a tanár felszólítását követően szitkozódva és fenyegetőzve ugyan, de távoztak a helyszínről.

A két verekedő testvér ellen garázdaság és felfegyverkezve elkövetett garázdasággal vádolják.

További friss információk
Bántalmaztak és kiraboltak egy 88 éves asszonyt a „navajonkik”
„C-típusú” rablás Jászkiséren: úgy kezdődött, hogy cigarettát kértek az unatkozó erőforrások
Csaba durván „érvelt”, ezért a nyomozók szépen elmagyarázták neki, hogy a magatartása kívánnivalót hagyott maga után
Idős, mozgáskorlátozott asszonyt raboltak ki a „navajonkik”
Kirabolta mozgássérült, nagyothalló rokonát egy 13 éves érdi jómadár - letartóztatásba került
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat