Ma: 2020.10.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Fegyvert fogott az 1-es villamos utasára egy 53 éves férfi
Privatkopo.hu 2020.10.05. 18:05:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. október 5-én, 9 óra 23 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Budapest III. kerületében, a Flórián térnél közlekedő 1-es villamoson egy férfi fegyverrel hadonászik és ráfogta az egyik utasra is.Az óbudai rendőrök néhány perc alatt a helyszínre értek, a férfit - aki a Vörösvári úton leszállt a villamosról - a Bécsi út és Farkastorki út kereszteződésénél elfogták. A járőrök az 53 éves budapesti P. Zsoltnál megtalálták a gáz- és riasztófegyvert is.

A rendőrök az adatgyűjtések során megállapították, hogy P. Zsolt a villamoson hangosan hallgatta a zenét, ezért szólt rá az egyik egy utas. Az 53 éves férfi ekkor övtáskájából elővette a fegyvert, hadonászott vele, majd ráfogta az őt csendre intő nőre. Az eset során senki nem sérült meg, a férfi a fegyverrel nem lőtt. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányságára előállított P. Zsolt ellen fegyveresen elkövetett garázdaság bűntett miatt indítottak nyomozást.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Meg akarta fojtani a feleségét
Letartóztatásban a szombathelyi fegyveres rablás felbujtója
10 percen belül elfogták az oroszlányi telefonrablót
Nyomozók várták a pénzátadásra érkező zsaroló uzsorást
A szokásos: cigarettát kért a feleslegesen született, mivel nem kapott, veréssel fenyegetőzött
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat