Ma: 2021.01.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Tömegverekedés egy esztergomi szórakozóhely előtt
Privatkopo.hu 2020.12.21. 8:59:00

Az Esz­ter­go­mi Járá­si Ügyész­ség cso­por­to­san elkö­ve­tett garáz­da­ság bűn­tet­te miatt emelt vádat azzal az öt fér­fi­val szem­ben, akik egy esz­ter­go­mi szó­ra­ko­zó­hely előtt össze­ve­re­ked­tek.  A vád­irat sze­rint az öt férfi 2019. októ­ber 6. nap­ján, éjsza­ka, egy esz­ter­go­mi szó­ra­ko­zó­he­lyen buli­zott. Az öt vád­lott­ból három férfi már a tánc­té­ren szó­vál­tás­ba keve­re­dett egy­más­sal, majd dula­kod­ni kezd­tek és köl­csö­nö­sen meg­ütöt­ték egy­mást. A fér­fi­a­kat a szó­ra­ko­zó­hely biz­ton­sá­gi sze­mély­ze­te kive­zet­te az utcá­ra a helyi­ség­ből. Két vád­lott ebbe nem nyu­go­dott bele, vitat­koz­ni kez­dett az egyik biz­ton­sá­gi őrrel, a vitá­ba bekap­cso­ló­dott a többi vád­lott is, majd az utcán ismét össze­ve­re­ked­tek: előbb állva, majd a föl­dön fekve rúg­ták, ütöt­ték egy­mást. A vád­lot­ta­kat a többi ven­dég válasz­tot­ta szét.

Az ügyész­ség cso­por­to­san elkö­ve­tett garáz­da­ság bűn­tet­te miatt emelt vádat a fér­fi­ak­kal szem­ben és a vád­irat­ban indít­ványt tett arra, hogy az Esz­ter­go­mi Járás­bí­ró­ság az öt férfi közül négy fér­fi­val szem­ben pénz­bün­te­tést, a koráb­ban már garáz­da­ság miatt is bün­te­tett egy tár­suk­kal szem­ben pedig elzá­rás bün­te­tést szab­jon ki.

További friss információk
Életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt elrendelték egy 34 éves férfi letartóztatását
Csontozókéssel támadt volt párjára
Rendszeresen bántalmazta, fenyegette szüleit egy szegedi vadnő
Tankolás közben akart kirabolni egy férfit
Tömegverekedés egy esztergomi szórakozóhely előtt
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat