Ma: 2020.09.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Őt sem tudta megvédeni Orbán rendőrsége: hasba szúrtak egy férfit a Veszprém megyei Vaszaron
MTI/HP 2013.06.30. 11:38:00

Figyelmeztető lövéssel sikerült megfékezni azt a férfit, aki lándzsával támadt a vele szemben intézkedő rendőrökre a Veszprém megyei Vaszaron. A végül elfogott férfi előzőleg megkéselt egy embert a községben.Hasba szúrt középkorú férfihoz riasztották a mentőket szombat este a Veszprém megyei Vaszaron - tájékoztatta a mentőszolgálat megyei mentésirányítója az MTI-t.

Bóna Balázs elmondta: a férfit az utcán találta a kiérkező mentő, és a pápai kórházba szállította, szúrt sebbel.

Figyelmeztető lövéssel sikerült megfékezni azt a férfit, aki lándzsával támadt a vele szemben intézkedő rendőrökre a Veszprém megyei Vaszaron. A végül elfogott férfi előzőleg megkéselt egy embert a községben.

Szombaton este 8 óra körül támadt rá egy embere az 50 éves férfi Vaszaron. Megkéselt áldozatát szúrt hasi sérüléssel szállítottak kórházba a mentők. A rendőrök rövid idő alatt azonosították a támadót. Amikor vaszari otthonából elő akartak állítani, a férfi egy rúdra erősített késsel támadt az egyenruhásokra. A rendőrök többször felszólították, hogy a fegyvert tegye le, de csak akkor tett eleget a felszólításoknak, mikor az egyik járőr figyelmeztető lövést adott le szolgálati pisztolyával. Az 50 éves férfival szemben súlyos testi sértés miatt a rendőrség, hivatalos személy elleni erőszak miatt a Veszprémi Nyomozó Ügyészség folytat eljárást.

                        Nem csak nagyokat álmodik, nagyokat is mond

Az elmúlt három évben az ország állampolgárainak nem kellett csalódniuk a rendőrségben, az ugyanis az átalakításokkal alkalmassá vált arra, hogy megvédje az embereket - mondta a miniszterelnök a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kara tisztavatási ünnepségén, a budai Várban. Orbán Viktor kiemelte: Magyarország ma már jobban teljesít a rend- és biztonságvédelem területén is, képes megvédeni magát és polgárait akár a bűnözőkkel, akár a természeti csapásokkal vagy a környezeti katasztrófákkal szemben is.

Látható, mennyi igazságtartalma van Orbán állításának…

További friss információk
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
20 ezer forintot rabolt a 17 éves „navajonki”, a rendőrök őrizetbe vették
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat