Ma: 2020.10.19.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Vasvillával kergette a feleségét
Privatkopo.hu 2020.10.15. 6:03:00

A Szegedi Járási Ügyészség indítványozta a letartóztatását annak a férfinak, aki hónapokon keresztül fenyegette, bántalmazta feleségét, de a zaklatásokból saját testvére sem maradt ki.A megalapozott gyanú szerint Csongrád-Csanád megye egyik kis falujában élő férfi körülbelül négy hónapja napi rendszerességgel szidalmazta, becsmérelte feleségét, de többször előfordult az is, hogy 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okozva megverte őt. Legutóbb 2020. október 10-én ütötte ököllel a sértettet, majd egy vasvillával meg is kergette, végezetül pedig a vasvilla nyelével többször rá is vert.

Ezen túlmenően a megelőző két hónapban a gyanúsított a közeli tanyában lakó testvérét is napi rendszerességgel, zaklatási céllal kereste fel és fenyegette meg azzal, hogy megöli, rágyújtja a házát.

A gyanúsítás szerint a férfi a 2020. október 10-i őrizetbe vételének hajnalán az egyik szomszédos tanyából eltulajdonított egy 15 ezer forint értékű kerékpárt is.

A férfival szemben könnyű testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntette, zaklatás vétsége valamint lopás vétsége miatt indult büntető eljárás.

A járási ügyészség az eljárás meghiúsításának, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel indítványozta a férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelését, tekintettel arra is, hogy a férfi többszörösen büntetett előéletű, azon túl is különös és többszörös visszaesőnek minősül.

A Szegedi Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően elrendelte a kényszerintézkedést. A bíróság végzése nem végleges, azzal szemben a gyanúsított és védője a szabadlábon történő védekezés érdekében fellebbezést jelentettek be.

További friss információk
Nyomozók várták a pénzátadásra érkező zsaroló uzsorást
A szokásos: cigarettát kért a feleslegesen született, mivel nem kapott, veréssel fenyegetőzött
Vasvillával kergette a feleségét
Ketten erőszakolták meg a középkorú nőt
Két élettársát kényszerítette prostitúcióra a 48 éves „navajonki” - az egyik korábban a fia élettársa volt
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat