Ma: 2020.09.02. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
„Újra rend van”: húsz cigány verte félholtra a bácsit
FH 2011.03.07.

Húszan támadtak rá arra az 59 éves férfire, aki a buszon rászólt két rágózó fiatalra Miskolcon. A megvert férfi nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, támadóival szemben csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság.Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs munkatársa a Független Hírügynökséggel hétfőn azt közölte: az 59 éves miskolci férfi március 5-én a délutáni órákban a buszon utazott, miközben mögötte egy fiatal lány és fiú számára zavaró módon rágógumizott. Elmondása szerint a sokadik sercintés és hangos rágógumi-pukkantás után a fiatalokra szólt, hogy lehetőség szerint fejezzék be tevékenységüket. A szóváltást követően a 13 éves fiú rátámadt az idősebb férfira, aki a buszvezetőnél talált menedéket. Ezt követően a járműről leszálló fiatalok közelben lakó rokonaikat hívták segítségül, akik mintegy húszan meg is jelentek a buszmegállóban. A népes táborból hárman bántalmazták is az 59 éves férfit, aki nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a helyszínen elfogtak és őrizetbe vettek három támadót: egy nőt és két férfit. Velük szemben csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság. A hatóság gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervezi befejezni az ügyet - tette hozzá a szóvivő.

További friss információk
Gáz- és riasztófegyverrel lőtt ismerősére - bedrogozva
Ököllel ütötte ismerősét egy fiatalkorú, a sértett súlyos sérülést szenvedett
Jogerősen elítélték a szomszédját fegyverrel életveszélyesen megsebesítő férfit: 7 év börtönbüntetést kapott
Őrizetbe vették a süttői kettős emberölés gyanúsítottját - az egyik áldozat 26 éves öccse követte el a bűncselekményt
Különös kegyetlenséggel végzett az őt pénzelő nagynénjével a 24 éves drogfüggő férfi
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat