Ma: 2020.10.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Tomboló iskolai erőszak
privatkopo.hu 2011.03.31.

A tószegi iskolában tömegverekedés volt, míg egy szolnoki intézményben egy szülő ütött meg egy diáklányt.A tószegi iskola udvarán egy korábbi sérelem miatt verekedett össze egy 15 éves és egy 14 éves fiú. A csetepatéba bekapcsolódtak társaik is, végül már hatan ütötték egymást. A verekedésben ketten könnyebb sérülést szenvedtek. Az esetet az iskola igazgatóhelyettese jelentette be. A rendőrség minden verekedő fiatalt előállított, és az ügyben csoportos garázdaság miatt eljárást indított.

Az egyik szolnoki általános iskolában szintén egy elhúzódó mérges viszony miatt két lány összeveszett. Az indulatos szóváltásba bekapcsolódott egyikőjük édesanyja is, aki a vita hevében egyszer arcon ütötte a másik 13 éves lányt. A rendőrség előállította a 41 éves nőt, aki tettét azzal magyarázta: megelégelte, hogy a másik tanuló az ő lányát rendszeresen piszkálja. A rendőrség a garázdaság miatt gyorsított eljárás keretében tervezi bíróság elé állítani a verekedő szülőt.

További friss információk
Már emberölés gyanújával nyomoznak a bári kastélytűz ügyében, amelyben egy budapesti milliárdos életét vesztette
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat