Ma: 2020.10.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Több lopás és kifosztás, valamint garázdaság is van a 27 éves cigánynő rovásán
Privatkopo.hu 2020.09.19. 8:17:00

Ismeretlen személy ment be egy kunhegyesi családi házba 2020. szeptember 16-án, a délutáni órákban és az ingatlan egyik szobájából márkás ruhaneműket lopott el. A rendőrök adatgyűjtést követően azonosították, majd elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakost, akit gyanúsítottként hallgattak ki.A nyomozók korábban már megállapították, hogy a férfi a feltételezett elkövetője a Kunmadarason, 2020. augusztus 27-én történt garázdaságnak, továbbá négy vagyoni elleni bűncselekménynek.

Ugyancsak megalapozott a gyanú arra is, hogy a gyanúsított követte el azt a kifosztást, amely még 2020 februárjában történt az egyik kórházban fekvő, alvó beteg sérelmére, ekkor a sértett köntösének zsebéből lopott el egy mobiltelefont.

A rendőrök továbbá a gyanúsított személyéhez kötik azt a kifosztást, ami 2020. június 16-án történt, Kunhegyesen. Ez alkalommal is az alvó sértett mellől tulajdonította el a szobai széken hagyott mobiltelefonját. Az egyenruhások kutatás során megtalálták a gyanúsítottnál azon tárgyak egy részét, amik a korábban elkövetett bűncselekményekből származnak.

A Karcagi Rendőrkapitányság nyomozói a gyanúsított őrizetbe vételéről határoztak és előterjesztést tettek a 27 éves nő letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
„Kulturális vetélkedő” Nagybárkányban: négy embert fogtak el a rendőrök egy utcai verekedés után
Megölt kislány csontjait találták meg Szántódpusztánál
Kényszerítéssel akarta megakadályozni a feljelentést
Volt barátnőjét bántalmazta egy 54 éves „férfi”
Emésztőgödörbe dobta a 3 éves féltestvérét, pedig „nem erre volt nevelve” - ahogy a többi kilenc sem
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat