Ma: 2020.11.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
10 év után fogtak el egy brutális gyilkost
Privatkopo.hu 2020.11.05. 13:02:00

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt nyomoz a Készenléti Rendőrség egy 33 éves férfi ellen - közölte a Borsod-Abaúj Megyei Főügyészség.A most kézre kerített férfi gyanú szerint 2011. január végén benyomta az ablakot, és bement egy borsodi kistelepülésen lévő családi házba. Abban bízott, hogy nagy összegű készpénzt talál az ott lakó idős nőnél.

Miután az áldozat elaludt, kutakodni kezdett egy hűtőládában. Egy fagyott húst elejtett, mire az idős asszony felébredt. Ekkor a férfi állon vágta a nőt, majd ököllel ütlegelni kezdte, befogta a száját, és a nyakát is hátrafeszítette. Cselekményeivel az idős sértettnek az átlagost meghaladó testi és lelki gyötrelmekkel és intenzív vérzéssel járó súlyos sérüléseket okozott, amelynek következtében az asszony a helyszínen elhalálozott.

Miután a sértett elhunyt, 400 ezer forintot és három-négy üveg bort zsákmányolt a házból. A gyanúsított később, a sértettől származó vérrel szennyezett ruházatát elégette.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség az őrizetben lévő gyanúsított letartóztatásának elrendelését indítványozta a Miskolci Járásbíróság nyomozási bírájánál.

További friss információk
Ütötte-verte, prostitúcióra kényszerítette
Féltékenységből verte össze élettársát
Hasba szúrta apját egy 29 éves férfi Kecskeméten
Bűnügyi őrizetben egy borsodi „kiccsalád” - rendőrökre támadtak
Cigi helyett ezúttal buszjegyre tarháltak pénzt a „navajonkik”, persze ennek is rablás lett a vége - az egyik elkövető csupán 14 éves
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat