Ma: 2019.01.04. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Háromszor lábon lőtte öngyilkosjelölt támadóját egy rendőr Tiszajenőn
MTI 2018.05.07. 12:16:00

Lábon lőtte támadóját egy rendőr vasárnap, Tiszajenőn, a 37 éves szeghalmi férfit este megműtötték, ellene hivatalos személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt indult nyomozás a Szolnoki Járási és Nyomozó Ügyészségen - tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség.A szeghalmi férfi 2018. május 6-án, vasárnap, kora délután öngyilkossági szándékkal, a személygépkocsijával keresztben megállt a tiszajenői vasúti átjáróban.

A helyszínre érkező rendőr a férfi egyik rokonával megpróbálta őt lebeszélni az öngyilkosságról. A terhelt haragra gerjedt és ököllel a rendőr felé ütött, de a rokont találta el, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A fizikai erőfölényben lévő férfi rátámadt a rendőrre és folyamatosan ütlegelni, rugdosni kezdte, kiütötte a kezéből a gumibotot.

A támadás megtörése érdekében a rendőr elővette a szolgálati fegyverét és figyelmeztette a terheltet, amennyiben nem hagy fel a cselekménnyel, használni fogja a fegyvert. A felbőszült támadó ettől sem riadt vissza, tovább folytatta a rendőr bántalmazását.

A rendőr ekkor egyszer combon lőtte a férfit. Az első lövésnek semmilyen hatása sem volt a gyanúsítottra, a támadással továbbra sem hagyott fel, ezért a rendőr még két lövést adott le a terhelt lábára, amely már megtörte az ellenállását. A férfi súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett, este megműtötték.

A Szolnoki Járási és Nyomozó Ügyészség az őrizetbe vett gyanúsított előzetes letartóztatását fogja indítványozni - közölte a megyei főügyészség.

További friss információk
Fatális félreértés áldozata lehet két jóravaló cigány: rablással gyanúsítják őket
Magyar párt bántalmazott a „szegény üldözött” afgán - mit keres itt?
Csali volt a farkaslyuki nő: megverték és kirabolták az ittas férfit
„Hálálkodott” az oltalmazott: kétszer is erőszakolni próbált a palesztin köcsög
Falkában támadtak a cigányok, kést nyomtak a 13 éves áldozatuk hasához, többször meg is ütötték
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat