Ma: 2019.11.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Testvére 11 éves kislányát zaklatta a 40 éves moslék - csupán két év és kilenc hónap börtönre ítélték
kisalfold.hu 2019.04.30. 13:40:00
Az ügyészség fellebbezése alapján járt el a másodfokú bíróság, amikor a vádirat szerint szexuális erőszakot megvalósító, de az elsőfokú ítélet szerint csak tettleges becsületsértésnek minősített bűncselekmény kapcsán megváltoztatta a járásbíróság ítéletét.

A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség a 40 éves férfit tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntettével vádolta. A vádirati tényállás szerint ugyanis az elkövető a testvére tizenegy éves kislányát 2016. évben tíz alkalommal is szexuálisan zaklatta a Győr-Moson-Sopron megyei otthonukban.

Az elsőfokú bíróság a cselekményt tettleges becsületsértésnek minősítette és az elkövetőt négy hónap, végrehajtásában két évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte.

Az ügyészi fellebbezés során eljáró másodfokú bíróság azonban megváltoztatta az elsőfokú ítéletet és a cselekményt a vádirati minősítés szerinti tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntettének minősítette, egyúttal két év és kilenc hónap börtönben végrehajtandó szabadságvesztést szabott ki a vádlottal szemben.

Az ítélet jogerős.

(Fotó: illusztráció)     

További friss információk
Ötfős banda rabolgatott Budapesten - már jó kezekben vannak a „kemény” srácok
Elítélte a bíróság az élettársát hátba szúró férfit
A kiérkező rendőrök autóit is megrongálta az egyik encsi lincselő
16 éves „mozdonyszőke” rabolt Kiskunhalason
Megverték és összetörték a telefonját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat