Ma: 2020.04.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Két nő tápszert akart rabolni egy harmadiktól
Privatkopo.hu 2020.02.21. 11:39:00

Letartóztatását indítványozta a Szegedi Járási Ügyészség annak a két nőnek, akik február 18-án, délután, a szegedi Bartók téren megkísérelték kirabolni egy ismerősüket.A megalapozott gyanú szerint az elkövetők odamentek a forgalmas tér egyik padján üldögélő sértetthez, aki kevéssel azelőtt váltotta ki orvosi tápszereit. A gyanúsítottak először szóban próbálták meg rábírni a nőt a három karton tápszer átadásra, de ezt a sértett megtagadta.

A köztük kialakult szóváltás során a sértetthez képest nagy testi erőfölénnyel rendelkező egyik gyanúsított belekapott a nő arcába, majd a haját tépte és meg is ütötte. Ezalatt a társa igyekezett a kb. 22 ezer forint összértékű tápszeres dobozokat a padról magához venni, a sértett védekezése folytán azonban nem sikerült azokat megszereznie.

A megtámadott nőnek végül járókelők siettek a segítségére, akik a helyszínre rendőrt hívtak.

A támadás során a sértettnek nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek.

A társtettességben elkövetett rablás bűntett kísérlete miatt indult eljárásban a járási ügyészség az elrejtőzés veszélye, a büntetőeljárás meghiúsításának veszélye, valamint részben a bűnismétlés veszélye okán tett előterjesztést a gyanúsítottak letartóztatására.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Baltával végzett egy 51 éves férfival, és annak 17 éves fiával a cigit kunyeráló román cigány
Rablás elkövetőit vették őrizetbe a siófoki rendőrök
Húsforgató villával szúrta mellkason élettársa rokonát, majd kicsit megrugdosta
Különélő házastársát szúrta nyakon
18 éves cigány tört be egy 77 éves asszony házába, pénzt rabolt
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat