Ma: 2020.09.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Megütötte tanárát a cigánykölyök
ZH 2011.01.25.
Megütött egy diák egy pedagógust a lenti Móricz Zsigmond Egységes Gyógypedagógiai Intézményben. Az eset még a múlt héten történt, a 14 éves tanuló az arcán csapta meg a tanárnőt.Minderről egy olvasónk értesítette szerkesztőségünket, de érdeklődésünkre az iskola igazgatója, Kulcsár István is megerősítette a történteket. Elmondása szerint az érintett diák egy Lentihez közeli településen él „olyan családi környezetben, amelynek körülményei hozzájárulhattak súlyos cselekménye elkövetéséhez”. (milyen választékosan írják körül azt, hogy cigány volt a támadó - privatkopo.hu) Az intézményvezető a történtek miatt feljelentést tett a rendőrségen, s mint mondotta, az események pontos feltárása előtt ennél részletesebben nem kíván nyilatkozni.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Salamon Róbert alezredes a feljelentés tényét megerősítve annyit mondott: az ügyben a lenti rendőrkapitányságon közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
„Mikor döglesz már meg, te rohadék?” - üvöltötte a férfi a feleségének, majd forró ételt öntött a fejére
Pisztollyal fenyegetőzött és ütött egy 26 éves férfi
Prostituáltakat futtattak a cigányok - a bevételt elvették a lányoktól, abból fedezték saját életvitelüket
Jogerősen 10 év szabadságvesztés a 13 éves fiút erőszakoló nyugdíjas féregnek
Másodfokon tizennyolc év fegyházat kapott a borsodnádasdi gyilkos, Bialkó Roland
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat