Ma: 2020.02.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Szó nélkül ütöttek
Privatkopo.hu 2020.02.03. 10:51:00

Az Egri Rendőrkapitányság garázdaság bűntett és testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást, mivel Eger belvárosában, az utcán, 2020. január 31-én, éjfél előtt egy több fős társaság - előzetes szóváltás nélkül - bántalmazott egy másik társaságot.A jelenlegi adatok alapján a sértettek próbáltak többször elmenekülni, azonban támadóik utánuk szaladtak, és az újabb bántalmazást a percek alatt a helyszínre érkező rendőrjárőrök jelenléte akadályozta meg.

Az elsődleges orvosi megállapítások szerint két személy súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrök a helyszínen elfogtak és előállítottak a városi rendőrkapitányságra egy 31 éves és egy 23 éves egri férfit, ahol ellenük - őrizetbe vételük mellett - indult eljárás. A nyomozó hatóság előterjesztést tett letartóztatásuk indítványozására.

Az elvégzett adatgyűjtéseket követően további két személyt, egy 20 éves és egy 21 éves egri férfit is gyanúsítottként hallgattak ki a rendőrök.

További friss információk
Két nő tápszert akart rabolni egy harmadiktól
Négyszer tagadta meg a hazugságvizsgálatot Gyárfás Tamás
Brutálisan bántalmazta élettársát és annak kutyáját egy esztergomi „férfi”
Ennek az „öregezőnek” sem segítettek megjavulni az enyhe büntetések
„Udvarolt” a nigériai: ököllel arcon ütötte a fiatal nőt, mert az visszautasította a közeledését
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat