Ma: 2020.08.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Rohácot titokban Szlovákiába szállították
ujszo.com 2015.01.18. 17:56:00

Titokban és rendkívül szigorú biztonsági intézkedések mellett Szlovákiába szállították az alvilág bérgyilkosaként emlegetett Jozef Rohácot. Mindezt ideiglenesen, Rohác ugyanis a Sykora-bűnbanda főnökének tartott Róbert Lalis elleni per egyik vádlottja.Rohácot, akit Magyarországon Fenyő János meggyilkolásával és a budapesti Aranykéz utcai bombamerénylet elkövetésével vádolnak, ideiglenesen, a per idejére adta ki Magyarország.

Dusan Danovy, Rohác ügyvédje azt állítja, hogy ügyfele kérvényezni fogja: a tárgyalást jelenléte nélkül bonyolítsák le - így már jövő kedden visszavihetnék Magyarországra.

Katarína Kudjáková, a Specializált Büntetőbíróság szóvivője is igazolta, hogy Rohác Szlovákiában van, azt viszont nem árulta el, hogy hol tartják fogva. „Az európai jogszabályok lehetőséget adnak arra, hogy egy bűnözőt, aki ellen más országban bűnvádi eljárás folytatnak, ideiglenes időre kiadjanak más ország hatóságainak” - mondta Kudjáková.

A szigorú biztonsági intézkedések miatt egyelőre azt sem tudni, hogy hol tartják a jövő héten kezdődő bírósági tárgyalást. Az sem kizárt, hogy a Specializált Büntetőbíróság besztercebányai épülete helyett börtönben tárgyalják majd a hat alvilági gyilkossággal kapcsolatos ügyet.

További friss információk
Ököllel ütötte ismerősét egy fiatalkorú, a sértett súlyos sérülést szenvedett
Jogerősen elítélték a szomszédját fegyverrel életveszélyesen megsebesítő férfit: 7 év börtönbüntetést kapott
Őrizetbe vették a süttői kettős emberölés gyanúsítottját - az egyik áldozat 26 éves öccse követte el a bűncselekményt
Különös kegyetlenséggel végzett az őt pénzelő nagynénjével a 24 éves drogfüggő férfi
Bántalmazta volt élettársát, majd fenyegetéssel pénzt szerzett tőle
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat