Ma: 2020.09.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Könnyű kalandot keresett, milliókat fizetett zsarolóinak
HP 2016.08.18. 12:26:00

Prostituáltak szolgáltatásait vette igénybe, ám ezt követően milliókat volt kénytelen fizetni egy gyöngyösi férfi azért, hogy mindez a házastársa előtt titokban maradjon; öt zsarolójával szemben emelt vádat a Gyöngyösi Járási Ügyészség.Az ügy sértettje internetes hirdetés útján ismerkedett meg három, szexuális szolgáltatást nyújtó nővel, akikkel gyöngyösi lakásán folytatott rendszeres intim viszonyt. Néhány hónap elteltével azonban a prostituáltak fenyegetni kezdték a sértettet, hogy amennyiben nem fizet a részükre rendszeresen 50-70.000 Ft összeget, úgy a kapcsolatukat felfedik a feleség előtt.

A sértett megfélemlítése - és ezáltal további összegek kicsikarása - érdekében a nők és az őket segítő két férfi más módszereket is bevetettek: telefonon hívogatva megveréssel fenyegették áldozatukat, emellett azt is megpróbálták elhitetni vele, hogy egyiküket teherbe ejtette, és kórházban fekszik.

A változatos és kitartó fenyegetésék hatására a sértett több részletben, összesen több mint 7 millió forint készpénzt adott át a vádlottaknak, továbbá átruházta rájuk az egymillió forint értékű gépjárműve tulajdonjogát is.

A Gyöngyösi Járási Ügyészség a banda tagjaival szemben súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás miatt emelt vádat, valamennyiükkel szemben végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozva.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
20 ezer forintot rabolt a 17 éves „navajonki”, a rendőrök őrizetbe vették
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat