Ma: 2020.09.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Szétkaszabolta Juditot a domonyvölgyi gyilkos - drogra kellett a pénz?
Blikk 2012.09.29. 9:56:00

Alig múlt tizennyolc éves a gödöllői rém, akitől a fél Észak-Magyarország rettegett, és aki magányos nőkre vadászott, hogy autóikat elrabolja. Állítólag drogra kellett a pénz. Áldozatát, Juditot szinte szétkaszabolta.A Blikk szemtanúja volt annak, ahogy S. Márk (18) a rendőröknek vezetőszíjra fűzve elmutogatta, hogyan cserkészte be utolsó áldozatát a gödöllői egyetemhez közeli kereszteződésben, honnan figyelte az autókat, és végül azt, hogy hol és hogyan végzett a rémült M. Judittal.

A gyilkos vallomásából kiderült: noha a korábbi rendőrségi információk egyetlen szúrásról és profi késelésről szóltak, mégis a Gödöllőn terjedő hír volt az igaz: a fiú valósággal szétkaszabolta áldozatát. A gyilkos 26-szor mártotta kését M. Juditba, akit rögtön azt követően kétszer is mellbeszúrt, ahogy a kocsijába pattant az egyetemről érkező áldozatának.

A szakáldi diák eljátszotta a nyomozóknak, hogyan várakozott Gödöllőn a 3-as főút és a Szent-Györgyi Albert utca sarkánál. Magabiztos mozdulatokkal mutatta meg, ahogy a buszmegállóból átment a zebrán, majd a tűzoltólaktanyával szembeni járdára ért. Amikor aztán feltorlódott a kocsisor, először B.-né M. Judit (62) Opel Astrájába ugrott be késsel fenyegetőzve, de az asszony felháborodásán megrettenve rögtön ki is ugrott a kocsiból. Úgy tudjuk, S. Márk a sikertelen akción „felszívta magát", és addig várt, amíg egy másik nő hajt arra, aki éppen megáll a kereszteződésnél.

Ez a nő pedig M. Judit volt: S. Márk feltépte Opel Corsája ajtaját, és esélyt sem adva a menekülésre, rögtön kétszer mellbe szúrta áldozatát. A lány ki sem tudott volna ugrani az autóból, mert be volt kötve. A 18 éves diák a halálra rémült nőt Aszód felé irányította, de feltehetően Judit rosszul lehetett, mert pár kilométerrel arrébb egy parkolóban megálltak. Itt a vérző lányt későbbi gyilkosa átültette az anyósülésre, és ő ült a volánhoz. Kimentek Domonyvölgyig, ahol aztán elszabadult a pokol. Információink szerint a fiú összesen 27-szer döfte meg Juditot, aki a szántóföldön elvérzett.

S. Márk ezután őrült tempóban menekült el a helyszínről, és egészen a borsodi Emődig jutott, ahol az árokba fordult az elrabolt autóval. Innen elgyalogolt az öt kilométert Szakáldra, ahol lakott. A fiatalember végül azon bukott le, hogy a halálos támadást megelőző héten Hatvannál is elrabolt egy autót, majd a kocsit felrakta a Facebookra, és ott árulta - információink szerint száznyolcvanezer forintért. A kocsit végül a rendőrök megtalálták Szakáldon, azon a településen, ahol Márk lakott. Ekkor állt össze a rendőrök előtt a kép, hogy ő lehet a hatvani és a gödöllői támadás elkövetője is.

A diákra barátnőjénél, Miskolcon, az avasi lakótelepen csaptak le a terrorelhárítók. A fiú azóta már beismerte a támadásokat, és az is kiderült: tisztes családból származik, ráadásul az apja volt rendőr, anyja pedig közalkalmazott. A szülők mindvégig azt hitték, hogy fiuk iskolában van, szakképzésen vesz részt Miskolcon. Valósággal sokkolta őket a hír, hogy mit tett a gyerekük.

Drogra kellett a pénz?

Az ifjú gyilkos szülőfalujában, Szakáldon teljes a döbbenet. Az alig 500 fős település utcáin a helybeliek kisebb csoportokba verődve tárgyalták az eseményeket. - Szörnyű, ami történt, álmomban sem gondoltam volna, hogy Márk ilyen borzalmas tettre képes - mondta Krisztián, aki korábban Márk szüleivel egy buszon utazott dolgozni. - Nagyon rendes szülei vannak, minden szeretetet és anyagi támogatást megadtak a fiúnak.

Úgy tudni, S. Márk Miskolcon drogozni kezdett, és az így felhalmozódott adósságait akarta az ellopott autók árából kifizetni. Az egyik ellopott kocsit egy helybeli találta meg a temető mellett. Neki tűnt fel a két napja ott parkoló elhagyott járgány.

További friss információk
Ismét életveszélyt okozó testi sértés lett a cigarettatarhálás vége
Elhagyott épületben fojtotta meg az élettársát - a BRFK nyomozói befejezték az óbudai emberöléssel gyanúsított férfi ügyét
„Mikor döglesz már meg, te rohadék?” - üvöltötte a férfi a feleségének, majd forró ételt öntött a fejére
Pisztollyal fenyegetőzött és ütött egy 26 éves férfi
Prostituáltakat futtattak a cigányok - a bevételt elvették a lányoktól, abból fedezték saját életvitelüket
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat