Ma: 2020.10.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Szerelmi csalódás miatt ütött
Privatkopo.hu 2020.10.08. 7:02:00

Az Encsi Járási Ügyészség vádat emelt egy 22 éves férfi ellen garázdaság vétsége miatt.A vádlott 2020. július elején, a délutáni órákban, egy borsodi kistelepülésen ittas állapotban gyalogolt az egyik utcában, amikor észrevette, hogy az ő korábbi párjával szerelmi viszonyt folytató fiatalkorú férfi az autójánál állva beszélget egy barátjával.

A vádlott a szerelmi csalódása okán haragudott a férfira, odament hozzá és azt mondta neki, hogy „mi van gyerek, elvetted a nőmet?”, majd egy esetben ököllel az arcán megütötte. Ezután azzal fenyegette, hogy „innen fognak elvinni a kocsitól”. A sértett megijedt a támadástól, menekülni akart, ezért beszállt az autóba, ekkor viszont a vádlott megpróbálta kirángatni a vezető ülésből, de ittassága miatt nem tudta, így a sértett elhajtott.

A bántalmazás következtében a sértett 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett el, de nem ment orvoshoz, és magánindítványt sem terjesztett elő.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben büntetővégzésben - tárgyalás mellőzésével -próbára bocsátás intézkedés alkalmazását indítványozta.

További friss információk
Meg akarta fojtani a feleségét
Letartóztatásban a szombathelyi fegyveres rablás felbujtója
10 percen belül elfogták az oroszlányi telefonrablót
Nyomozók várták a pénzátadásra érkező zsaroló uzsorást
A szokásos: cigarettát kért a feleslegesen született, mivel nem kapott, veréssel fenyegetőzött
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat