Ma: 2020.11.16.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
A szokásos: cigarettát kért a feleslegesen született, mivel nem kapott, veréssel fenyegetőzött
Privatkopo.hu 2020.10.16. 11:23:00

A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinak, aki szerdán, Szegeden, egy belvárosi trolimegállóban egy fiatal nőre támadt, mivel nem kapott tőle cigarettát.A megalapozott gyanú szerint a sértett a reggeli órákban a megállóban várakozott, amikor cigarettát kérve odament hozzá a gyanúsított. A sértett nem tudott neki cigarettát adni, amin a férfi úgy feldühödött, hogy hangosan kiabálni kezdett, azzal fenyegetve a nőt, hogy úgy megveri, hogy nem fognak ráismerni.

A sértett ezután rendőrt hívott a helyszínre, de a gyanúsított közben felszállt egy érkező trolira. A sértett a sofőr segítségét kérte, hogy tartsa vissza a férfit, aki a rendőri intézkedés érdekében a járműről le is szállította a gyanúsítottat. Ekkor a férfi annyira feldühödött, hogy ökölbe szorított kézzel megindult a nő felé, azt ordítva, hogy megveri. A bántalmazást a trolibusz-vezető akadályozta meg, aki a sértett és a gyanúsított közé állt.

A gyanúsítottat végül nem tudták a helyszínen visszatartani, azonban a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai azonosították a férfit, és másnap hajnalban elfogták.

A fenti eseten túl megalapozott a gyanúja annak is, hogy a gyanúsított rendszeres haszonszerzésre törekedve több üveg bort is ellopott idén ősszel egy szegedi áruházból. Ugyanennek az áruháznak az eladóját egy alkalommal azzal is megfenyegette, hogy megöli, fejbe lövi, amikor az alkalmazott a gyanúsított kosarát a helyére akarta tenni.

A személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége és más bűncselekmények miatt folyamatban lévő eljárásban a járási ügyészség a gyanúsított letartóztatását a szökés, elrejtőzés veszélye, valamint bűnismétlés veszélye okán indítványozta. A gyanúsított ugyanis többszörösen büntetett előéletű, a terhére rótt cselekményeket is feltételes szabadságra bocsátás, illetve vele szemben folyamatban lévő két másik büntetőeljárás hatálya alatt követte el.

További friss információk
Ütötte-verte, prostitúcióra kényszerítette
Féltékenységből verte össze élettársát
Hasba szúrta apját egy 29 éves férfi Kecskeméten
Bűnügyi őrizetben egy borsodi „kiccsalád” - rendőrökre támadtak
Cigi helyett ezúttal buszjegyre tarháltak pénzt a „navajonkik”, persze ennek is rablás lett a vége - az egyik elkövető csupán 14 éves
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat