Ma: 2020.09.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Bántalmaztak egy nőt Szombathelyen
MTI 2011.02.01.
Megtámadtak egy lett állampolgárságú nőt vasárnap késő este Szombathelyen, a támadót elfogták - közölte a rendőrség.A nő a vasútállomásról szeretett volna eljutni a szállására, ezért útbaigazítást kért egy férfitől, aki ezután követni kezdte őt, majd a Garai utcában megtámadta és bántalmazta - tájékoztatott az esetről Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
   
A férfi a sértettet ököllel többször megütötte, a földre lelökte, majd vetkőztetni kezdte. Egy járókelő közbelépésének köszönhetően a támadó elmenekült a helyszínről - fűzte hozzá.
   
A szóvivő elmondta, hogy a helyszínre érkező járőröknek a szemtanúk pontos személyleírást adtak, s a gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően a vasútállomás közelében sikerült elfogni a tettest.
   
A férfit, aki hasonló bűncselekmények miatt kapott büntetéséből tavaly augusztusban szabadult, a Szombathelyi Városi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették, ellene büntetőeljárás indult - tette hozzá Kazmar Enikő.

További friss információk
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat