Ma: 2020.06.04. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Speedet, extasyt és marihuánát árult a házában a drogkereskedő
Privatkopo.hu 2020.04.03. 9:18:00

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség kábítószer kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki több mint egy éven át saját házában árult kábítószert és új pszichoaktív anyagot.A vád szerint a Kiskunhalas környéki községben élő férfi - 2018-tól a 2019. szeptember 25-én történt elfogásáig - a lakásán ismerőseinek kábítószert árult. A vádlott a marihuánát, speedet, extasy tablettát ismeretlen körülmények között szerezte, majd kiadagolva 2 500 és 3 000 forintért árulta. A fogyasztók a telefonon előre megbeszélt időpontban a kereskedő lakására mentek, aki általában a kapuban, vagy az udvaron adta át a kábítószert. Nyolc vevője közül volt, akinek ebben a több mint egy évig tartó időszakban mintegy 90 adag marihuánát és 30 adag speedet adott el. Vevői a megvásárolt kábítószert elfogyasztották.

A kereskedő lakásán tartott kutatás során a nyomozók zöld növényi anyagot, tablettákat, kannabisz és kokain tartalmú porokat, pszichoaktív anyagokat, mérleget és készpénzt foglaltak le. Az értékesített, továbbá a lefoglalt kábítószerek együttes mennyisége a csekély mennyiség felső határának 1459-szerese, azonban nem éri el a jelentős mennyiség alsó határát, annak mintegy háromnegyede.

A vádlott a kábítószer kereskedelem révén közel egy év alatt több mint 900 ezer forint bűnös vagyonra tett szert.

A fogyasztókkal szemben külön eljárások indultak.

Az ügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő férfit kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettével vádolja, ezért vele szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozza, továbbá azt, hogy a bűnös úton szerzett vagyon, továbbá a lefoglalt porok, tabletták, mérleg elkobozását is rendelje el a bíróság.

A vádlott bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Dróthurokkal fojtotta meg feleségét és kutyáját egy zalaegerszegi férfi, de önmagával már nem volt képes végezni
Péniszét mutogatva szidalmazta haragosát, majd az utcán csapott össze két család - „navajonkik”?
Megöléssel, torka elvágásával fenyegették a 80 éves, gondozásra szoruló nénit
Készülődik a börtönutánpótlás: 15 éves fiúból, ugyancsak 15 éves lányból és 12 éves fiúból álló trió rabolt Miskolcon
Megkéseltek két embert Gyulán, egyikük életét vesztette
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat