Ma: 2020.09.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Pintér biztonságos országa: brutálisan összevertek egy családot Somogyban
HP 2013.06.29. 14:57:00

Megtámadott, és brutálisan megvert, megrugdosott egy testvérpár egy fiatalembert és édesanyját a Somogy megyei Bakházán. A támadók kihegyezett vascsővel és kövekkel rontottak rá áldozataikra.Csütörtökön kora este, a somogyi falu buszmegállójának közelében támadtak rá a testvérek egy 19 éves fiatalemberre - eddig ismeretlen okból. A fiatalembernek sikerült elmenekülnie, de támadói hazáig követték. A 31 és 37 éves férfiak egy kihegyezett vascsövet, egy fadarabot illetve köveket vettek magukhoz, s berontottak áldozatuk udvarára. A ház ablakait dobálni kezdték a kövekkel, mire a fiatalember előjött, s egy riasztópisztollyal lövéseket adott le. A támadók erre elmenekültek, de még az esti órákban visszatértek.

Amikor a kutyaugatásra a fiatalember és 55 éves édesanyja előjöttek, vascsővel és léccel ütni kezdték őket támadóik. A megvert és összerugdosott nő és fia is súlyos sérüléseket szenvedett a brutális támadás során. A nagyatádi rendőrök elfogták a két támadót, a testvérpárt felfegyverkezve, folytatólagosan elkövetett magánlaksértéssel, továbbá súlyos testi sértéssel gyanúsítják. Mindkettejüket őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

További friss információk
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat