Ma: 2019.02.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Fogva tartották, megütötték, késsel fenyegették
Privatkopo.hu 2018.02.03. 15:39:00

A férfi és a nő arra akarta rávenni a sértettet, vallja be, hogy korábban az ő lakótársa ölte meg kutyájukat, és ezt a rendőrségen is mondja el. A férfit bezárták egy lakásba, majd a házaspár férfi tagja többször megütötte, és késsel fenyegette őt - tájékoztatott a rendőrség.Egy somogyapáti férfi 2018. február 2-án, délután futva ment be a Szigetvári Rendőrkapitányságra, és elmondta, hogy 15 óra körül megjelent nála egy férfi és egy nő, és azzal az ürüggyel, hogy tűzifájukat készpénz ellenében segítsen felhordani a lakásba, elcsalták Szigetvárra. Miután belépett a lakásba, bezárták mögötte az ajtót, egy székre ültették, majd a házaspár férfi tagja többször megütötte, és egy késsel arra kényszerítette, vallja be, hogy kutyájukat az ő lakótársa kínozta halálra.

Egy gépkocsival ezután egy bolthoz vitték, és azt mondták, hogy az ott dolgozó állatvédő előtt is ismerje be a férfi, hogy a kutyát az ő lakótársa ölte meg.

A sértett a boltban tartózkodás során kihasználta az ott lévők figyelmetlenségét, félrelökte a nőt, és az utcára szaladt. Elmondása szerint egy ideig még üldözték az utcán, de sikerült elmenekülnie. Ezután a rendőrkapitányságig futott, hogy ott kérjen segítséget.

A rendőrök 3 órán belül, a lakásukon elfogták a 29 éves szigetvári férfit és 32 éves feleségét, majd kihallgatták őket gyanúsítottként. A férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ellenük felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Szigetvári rendőrkapitányság.

További friss információk
Vádat emeltek egy tinilányt bántalmazó és többször megerőszakoló beteg állat ellen
Baltával oltotta ki a nagymamája életét egy 36 éves nő Sarkadkeresztúron
Belehalt a bántalmazásba
Két nap alatt háromszor támadtak rá a 83 éves nénire a cigánytaknyok
Mindössze 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélték a részeg rendőrt, aki a Ligetvédők sátrát rugdosta és eltalált egy kislányt
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat