Ma: 2020.09.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Idős férfit raboltak ki Orosházán a „sérülékenyek”
MTI 2013.07.02. 12:43:00

Idős férfit támadott meg két rabló Orosházán hétfőn este, a tetteseket a rendőrség negyedórán belül elfogta, előállította és őrizetbe vette - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.Vargáné Szombati Andrea elmondta: a 41 éves orosházi H. Katalin és a 25 éves orosházi Cs. Sándor ellen az Orosházi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A kapitányság nyomozói és járőrei a bejelentőtől kapott információk alapján Orosháza belvárosában fogták el a bűncselekményt elkövetőket, akik egy sörözőben szemelték ki áldozatukat.

Látták, hogy van nála pénz, ezért amikor az idős férfi hazafelé indult, kerékpárral utána hajtottak, fellökték, és elvették a pénzét.

További friss információk
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat