Ma: 2021.01.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Saját tulajdonaként kezelte a prostituáltként dolgozó nőismerősét - megverte, fenyegette, elvette a bevételét
Privatkopo.hu 2020.12.05. 9:03:00

Emberkereskedelem és kényszermunka bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya. A 39 éves gyanúsított letartóztatását elrendelte az illetékes bíróság.A nyomozás adatai szerint egy 39 éves férfi 2020 nyarán - a jobb kereset ígéretével - rávette prostituáltként dolgozó nőismerősét, hogy tevékenységét Németországban folytassa. A kapott pénzt azonban D. József tette el, a 31 éves nőt bezárva tartotta egy hamburgi lakásban, ahonnan csak felügyelettel mehetett ki. Amikor az asszony ezt szóvá tette, a futtató megverte.

A férfi szeptember végén Magyarországra utazott, a nőt fenyegetéssel és bántalmazással kényszerítette, hogy prostituáltként Budapesten is neki dolgozzon.

D. Józsefet a fővárosi rendőrök felkérésére 2020. december 1-jén, Szegeden fogták el a helyi rendőrkapitányság munkatársai. A férfit a BRFK Felderítő Főosztályának nyomozói őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság elrendelt. 

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt elrendelték egy 34 éves férfi letartóztatását
Csontozókéssel támadt volt párjára
Rendszeresen bántalmazta, fenyegette szüleit egy szegedi vadnő
Tankolás közben akart kirabolni egy férfit
Tömegverekedés egy esztergomi szórakozóhely előtt
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat