Ma: 2020.05.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Tanulságos: erősnek érezte magát a rolleres, de nagyot tévedett - az életével fizetett érte
Privatkopo.hu 2019.01.09. 13:29:00

Vádat emelt az ügyészség abban az ügyben, amikor egy rolleres majdnem elütötte egy férfi élettársát, ebből verekedés lett, a rolleres pedig később belehalt a koponyasérüléseibe - közölte a Fővárosi Főügyészség. A vádlott - egy 42 éves férfi - 2017. április 15-én, kora délután, a Budapest VII. kerületi, Alsóerdő soron kereket cserélt a kocsiján az élettársa kíséretében. Amikor az élettárs a kocsi hátsó ajtajához ért, közte és az autó közti szűk helyen hátulról érkezve rolleren elhaladt egy másik férfi.

A rolleres a szűk hely miatt majdnem nekiment a vádlott élettársának, aki ijedtében felkiáltott. A kiáltásra felfigyelt a vádlott, és keresetlen szavakkal „beszólt” a rollerrel továbbhaladó férfinak, hogy figyeljen jobban.

A sértett ekkor leszállt a rollerről, a földre tette, és elindult a vádlott irányába. Lökdösődés, dulakodás alakult ki, majd a vádlott nagy erővel megütötte a rolleres fejét. Az ütés következtében a sértett elesett, fejét az aszfaltba ütötte, és eszméletét vesztette. A vádlott élettársa a mentőket, egy járókelő a rendőrséget értesítette. Eközben a vádlott is a helyszínen maradt, egy pólót tett a sértett feje alá.

A sértett koponyasérülést szenvedett, és a szakszerű orvosi ellátás ellenére, a sérülés következtében 9 nappal később életét vesztette. 

A Fővárosi Főügyészség a vádlottal szemben halált okozó testi sértés miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre. Ennek büntetési tétele 8 év szabadságvesztés is lehet.

További friss információk
Összeverte élettársát, a nő napokkal később életveszélyes sérülésekkel került kórházba
Kiskorú lányát bántalmazta, nem először
Késsel ment a dohányboltba egy 20 éves férfi - nem cigarettáért
Salgótarjáni szórakozóhelyen balhéztak össze
Kirabolták, majd a csalánosba lökték - vádemelés két „c-típusú” fiatalkorúval szemben
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat