Ma: 2020.08.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Tiszta vadnyugat: robogóról lőtt rá a járókelőkre a többszörös visszaeső bűnöző
Privatkopo.hu 2020.05.18. 13:36:00

A Tatabányai Járási Ügyészség a fegyveresen elkövetett garázdaság bűntette miatt a letartóztatása hosszabbítását indítványozta annak a férfinak, aki engedély nélkül tartott gáz-riasztó fegyverét használta egy járókelő férfival és nővel szemben.Az indítvány szerint egy férfi és egy nő 2020. április 25-én, 11 óra 30 perckor, a Tatabánya, Szent Borbála út 1. szám előtti járdán sétáltak, amikor egy férfi motorkerékpárt vezetve azt kiabálta a férfinak, hogy „meghalsz kutya”. Néhány másodperc múlva ennek a férfinak a bűntársa - akit a rendőrség később bűnügyi őrizetbe vett - az általa vezetett motorkerékpárral felhajtott a járdára, és egy-két méter távolságból, a sétáló férfira és nőre célozva két lövést adott le az engedély nélkül tartott gáz-és riasztó fegyveréből. Ennek hatására a járókelők nagyon megijedtek, átfutottak a túloldalon lévő járdára, azonban a lövést leadó férfi a motorkerékpárral követte őket, majd egy méter távolságból ismét rájuk lőtt.

A nyomozó hatóság bűnügyi őrizetbe vette a lövést leadó, többszörös visszaesőnek minősülő férfit, akinek a letartóztatását az ügyészség indítványára - a bűnismétlés veszélye miatt - a bíróság 2020. április 28-án elrendelte.

Az ügyészség indítványozta a letartóztatás 2 hónappal történő meghosszabbítását, mert a bűnismétlés veszélye változatlanul fennáll.

További friss információk
Ököllel ütötte ismerősét egy fiatalkorú, a sértett súlyos sérülést szenvedett
Jogerősen elítélték a szomszédját fegyverrel életveszélyesen megsebesítő férfit: 7 év börtönbüntetést kapott
Őrizetbe vették a süttői kettős emberölés gyanúsítottját - az egyik áldozat 26 éves öccse követte el a bűncselekményt
Különös kegyetlenséggel végzett az őt pénzelő nagynénjével a 24 éves drogfüggő férfi
Bántalmazta volt élettársát, majd fenyegetéssel pénzt szerzett tőle
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat