Ma: 2021.01.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Megint rendőrt ütöttek „szorgosék”
beol.hu 2011.02.25.

Szerdán megütöttek egy rendőrt Újkígyóson, majd másnap kiderült: aki miatt kirobbant az utcai tumultus, a gyanú szerint modernkori rabszolga-, azaz csicskatartó.Megütöttek egy intézkedő rendőrt szerdán, Újkígyóson. A járőrök egy Újköz utcai házhoz ment ki, hogy egy férfit, aki nem fizetett ki egy pénzbírságot, bevigyenek. A rendőrök láttán azonban összeszaladt a rokonság. Tíz-tizenöt férfi és nő vette körül hirtelen a két intézkedő egyenruhást. A tumultusban lökdösni kezdték a rendőröket, egyiküket pedig ököllel megütötték. A járőr segítséget hívott, azonban mire kiérkezett Békéscsabáról az erősítés, a tömeg szétszéledt. Futó Sándor, a megyei főügyészség sajtószóvivője elmondta: az ügyben feljelentés érkezett a Gyulai Nyomozóügyészségre.

A történet azonban ezzel nem ért véget. Csütörtökön a helyi rendőrök szokásos járőrútjuk során egy csellengő idős férfira figyeltek fel az előtt a ház előtt, ahol a szerdai incidens történt. Mikor kérdőre vonták, kiderült, hogy a hatvanéves ember annak a férfinak dolgozott, akit előző nap elvittek. A rendőröknek azt mondta: most nincs senki a házban és nem tud bemenni. Miközben a rendőrökkel beszélgetett, csatlakozott hozzájuk egy másik férfi is, akiről szintén kiderült, hogy egy a közelben található háznál dolgozik ellátás és szállás fejében. Addig-addig beszélgettek, míg végül a két férfi megkérte a rendőröket, hogy vigyék el őket, mert már nem akarnak tartóiknál maradni.

A két férfit végül az önkormányzat és a polgárőrség segítségével biztonságos helyre vitték. Állítólag tartóiktól naponta egyszer kaptak enni, és nyugdíjukat is elvették.

További friss információk
„Ez most komoly?” - Játékfegyverrel rabolt egy marcali nő
Bűnügyi őrizetben a balatonszemesi emberölés gyanúsítottja
Két család csapott össze Kistarcsán - a rendőrök 12 személyt előállítottak
Késsel fenyegette volt párját és annak élettársát egy 66 éves férfi
Orosz verőlegényeket felhasználva fenyegette alkalmazottait egy balatonfüredi bár tulajdonosa
 
Top cikkek
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat