Ma: 2020.11.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Ütötte-verte, prostitúcióra kényszerítette
Privatkopo.hu 2020.11.14. 7:23:00

A Fejér Megyei Főügyészség a sértett sanyargatásával, szexuális cselekmény végzése érdekében elkövetett emberkereskedelem és kényszermunka bűntette, valamint más bűncselekmény miatt indítványozta annak a férfinek a letartóztatását, aki 2020. november 7. és 10. között egy ráckeresztúri házban a sértettet bezárva tartotta, erőszakkal arra kényszerítette, hogy prostitúciós tevékenységet folytasson, és az abból származó jövedelmet tőle elvette.A nyomozás adatai szerint a gyanúsított a ház egyik - áramellátás nélküli - helyiségébe  bezárta a sértettet, és az ajtó kilincsét eltávolította. A férfi erőszakkal  arra kényszerítette a nőt, hogy az odaérkező személyekkel anyagi ellenszolgáltatás fejében szexuális cselekményt végezzen. A gyanúsított a sértettől a prostitúciós tevékenységért kapott pénzt elvette, és azért, hogy a nő a munkát továbbfolytassa, többször bántalmazta.

A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérüléseket szenvedett, többek között a vese traumás állományvérzése alakult ki.

A gyanúsított által elkövetett cselekmény kiemelkedő tárgyi súlyára és súlyos törvényi fenyegetettségére figyelemmel alaposan lehet tartani attól, hogy szökéssel, elrejtőzéssel igyekezne kivonni magát a büntetőeljárás hatálya alól, valamint fennáll annak a veszélye, hogy szabadon bocsátása esetén a tanúk befolyásolásával, vagy más módon a bizonyítást megnehezítené.

A Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítványnak helyt adott és elrendelte a terhelt letartóztatását.

A bíróság döntése védelmi fellebbezés folytán nem végleges.

További friss információk
Emberölés kísérlete miatt vettek őrizetbe egy 70 éves férfit
Ütötte-verte, prostitúcióra kényszerítette
Féltékenységből verte össze élettársát
Hasba szúrta apját egy 29 éves férfi Kecskeméten
Bűnügyi őrizetben egy borsodi „kiccsalád” - rendőrökre támadtak
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat