Ma: 2020.09.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Táskát rabolt a cigányasszony - vádemelési javaslattal élt a rendőrség
Privatkopo.hu 2018.05.29. 14:28:00

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy asszonnyal szemben, aki egy miskolci templom közelében rabolt ki egy 56 éves nőt.Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság L. Judit 55 éves miskolci lakossal szemben.

A rendőrség tájékoztatása szerint a gyanúsított 2017. szeptember 20-án, 13 óra körül az egyik miskolci templomban, egy - ott tartózkodó - felsődobszai nő táskájából pénzt, valamint egy mobiltelefont tulajdonított el. Ahogy a sértett ezt észlelte, az elkövető után indult, hogy visszaszerezze értékeit. Ekkor az elkövető egy alkalommal megütötte, majd elszaladt a helyszínről a zsákmánnyal.

A bejelentést követően a járőrök rövid időn belül  elfogták a rablót, akit a rendőrkapitányságra előállítottak. Az elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte, továbbá az ellopott értékek is előkerültek.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

További friss információk
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat