Ma: 2019.08.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Buszvezetőre támadt a piás Zoltán
Privatkopo.hu 2019.05.08. 17:49:00

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2018. szeptember 24-én bejelentés érkezett arról, hogy a kalocsai buszpályaudvaron egy ismeretlen rátámadt az egyik menetrendszerinti járat vezetőjére.Az állomásra a Kalocsai Rendőrkapitányság szolgálatban lévő állománya érkezett, ahol kiderült, hogy a Budapest irányába közlekedő buszra ittasan akart felszállni egy férfi. A sofőr - a szabályzat alapján - tájékoztatta az utast, hogy nem szállíthatja el, hiszen utazásra alkalmatlan állapotban van.

A gyanú szerint ekkor a férfi szidalmazni kezdte a busz vezetőjét, megtámadta őt, és meg akarta ütni, illetve a járműről leszállva csapkodta a busz tükrét. A sofőrnek a biztonsági őr, valamint az utasok siettek a segítségére, így végül nem esett bántódása. A garázdát egy ismerőse - még a rendőrök kiérkezése előtt - autóval elvitte a pályaudvarról.

A nyomozók kiderítették, hogy a bűncselekmény elkövetésével N. Zoltán budapesti lakos gyanúsítható. Őt közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. Az eljárás során a 41 éves férfi szabadlábon védekezhetett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Kalocsai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az illetékes ügyészségnek.

További friss információk
Ukrán vendégmunkás késelt Sopronban
Önbíráskodás miatt vádemelést javasolnak egy 33 éves férfival szemben
Csoportos rablás Budapest belvárosában
Süket, kerekesszékes idős férfit rabolt ki egy érdi cigánykölyök - felborította, kerékpárja hátsó kerekével ütötte
Szabadlábon védekezhet az életveszélyes bántalmazás elkövetője
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat