Ma: 2020.10.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Már megint a „navajonkik”: bűnügyi őrizetben a nyírbátori rablás elkövetői
Privatkopo.hu 2020.10.16. 11:12:00

A Nyírbátori Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást P. Cs. 34 éves nyírbátori és P. F. 33 éves penészleki lakosok ellen.A nyomozás adatai szerint a férfiak 2020. október 14-én, délelőtt, az egyik nyírbátori játszótér közelében eltulajdonítottak egy kerékpárt, és az azon lévő bevásárlószatyrot.

A közelben tartózkodott a tulajdonos, aki látta mi történik, és azonnal felszólította a két férfit, hogy adják vissza a biciklijét. Az elkövetők erre az 54 éves férfit ellökték, és az erőszakos fellépéssel megszerzett kerékpárra pattanva elmenekültek.

A rendőröket a férfi segítségére siető egyik hozzátartozója értesítette, és a bejelentés után haladéktalanul megkezdték a két ismeretlen elkövető felkutatását.

A nyírbátori nyomozók néhány órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat. 2020. október 15-én rablás bűntett elkövetésének gyanújával kihallgatták és őrizetbe vették őket, valamint előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.  

További friss információk
Emésztőgödörbe dobta a 3 éves féltestvérét, pedig „nem erre volt nevelve” - ahogy a többi kilenc sem
Széklábbal ütötte az élettársát, a nő életveszélyes sérüléseket szenvedett
Megölte élettársa anyját és apját, aztán párjával szórakozni indult
Italt és szállást kért az arcmaszkot viselő rabló
Meg akarta fojtani a feleségét
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat