Ma: 2021.01.17.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Összefogott apa és fia a félrelépő asszony ellen
Privatkopo.hu 2020.11.20. 14:03:00

Egy pincehelyi lakos tett feljelentést 2020. február 14-én egy 44 éves tamási férfi ellen, aki az elmúlt fél év során folyamatosan zaklatta őt azért, mert az elkövető feleségével szexuális viszonya volt.A tamási rendőrök a feljelentést követően adatgyűjtésbe kezdtek, melynek során kiderült, hogy a helyi férfi az elmúlt időszakban több alkalommal fenyegette meg a feleségét, hogy megöli.  Egy szóváltást követően 2020. február 18-án az esti órákban - 17 éves fiuk segítségével - megkötözte feleségét azért, hogy az asszonyban félelmet keltsen. A nyomozók a család otthonában tartott kutatás során egy engedély nélkül tartott 0,22 kaliberű lőfegyvert, hozzá tartozó lőszereket és távcsőt, valamint egy házilagos készítésű hangtompítót, továbbá más élet kioltására alkalmas eszközt is lefoglaltak.

A rendőrök a férfit előállították a Tamási Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntett, személyi szabadság megsértése bűntett, kiskorú veszélyeztetése bűntett, kapcsolati erőszak bűntett és zaklatás vétség megalapozott gyanúja miatt. Az elkövetőt őrizetbe vették, a bíróság 2020. február 20-án letartóztatásba helyezte. A férfi azóta is letartóztatásban van.

A cselekmény súlyára tekintettel az ügy vizsgálatát a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságán folytatták. Az eljárás során a 17 éves fiút szintén gyanúsítottként hallgatták ki lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntett, személyi szabadság megsértése bűntett, valamint zaklatás vétség elkövetése miatt is.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészség részére.  

További friss információk
Késsel fenyegette volt párját és annak élettársát egy 66 éves férfi
Orosz verőlegényeket felhasználva fenyegette alkalmazottait egy balatonfüredi bár tulajdonosa
Nem jogerősen 9 év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki rátámadt a vele szemben intézkedő rendőrökre, majd később megfélemlített két fiatalt
Elhunyt nőt találtak Salgótarjánban - halált okozó testi sértés gyanújával indult nyomozás
Életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt elrendelték egy 34 éves férfi letartóztatását
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat