Ma: 2019.10.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Középiskolás diáktól rabolt a 42 éves cigány
Privatkopo.hu 2019.06.01. 6:52:00

Orosházán egy férfi leszólított egy tizenéves diákot és pénzt követelt tőle. Kevésnek találta, amit kapott, ezért folyamatosan azzal fenyegette a fiút, hogy ha nem ad neki több pénzt, késsel megszúrja. A rendőrség a férfit őrizetbe vette.Orosházán, a Rákóczi úton, 2019. május 31-én, 14 óra 30 perc körül egy férfi leszólított egy középiskolás diákot. Pénzt követelt tőle, de kevésnek találta, amit kapott, ezért fenyegetni kezdte. Azt mondta neki, hogy késsel megszúrja, ha nem ad neki több pénzt.

A fiú továbbindult, de a férfi követte és folyamatosan fenyegette. A megfélemlített diák az összes pénzét odaadta, majd miután el tudott távolodni az erőszakos férfitól, felhívta az édesanyját, a nő pedig azonnal értesítette a történtekről a rendőrséget.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei egy órán belül azonosították és előállították a fiút leszólító, fenyegető H. Róbertet. A 42 éves orosházi férfit a rendőrség rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette. 

További friss információk
Fegyveres rablás egy biatorbányi üzletben - az elkövető már jó helyen van
Eltörte diákja kezét egy hódmezővásárhelyi tanár
Megverte, kifosztotta, fogva tartotta barátját egy 23 éves jómadár
Mentősöket akart késelni egy (agy)beteg Rakamazon
15 éves külföldi cserediákot erőszakoltak meg Orosházán
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat