Ma: 2021.01.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Volt élettársára lőtt az őrjöngő férfi
baon.hu 2012.10.02. 17:09:00

Kétszer is rálőtt volt élettársára, és annak jelenlegi párjára egy férfi Madarason. Az őrjöngő lövöldözőt elfogták.Lövöldözésbe torkolló perpatvart okozott egy 20 éves bajai férfi hétfőn este Madarason. A fiatalember megjelent volt élettársa házánál, ahol előbb ordibálni kezdett, majd ütni-rúgni kezdte a ház kapuját, illetve a redőnyöket. Közben folyamatosan azt kiabálta, hogy elvágja a bent lévők torkát. A házban a volt élettársán kívül a nő jelenlegi párja, és két gyermekük tartózkodott.

A hangzavarra az asszony és a párja kilépett a házból, mire az ingerült ex-élettárs kétszer rájuk lőtt gáz-riasztó fegyverrel. A lövések nem okoztak kárt senki testi épségében.

- A 20 éves férfi erőszakos, agresszív magatartása a szomszédokban is megbotránkozást, riadalmat keltett. A telefonon történt bejelentésre a járőr azonnal a helyszínre érkezett, ahol elfogta a garázda férfit. A Bajai Rendőrkapitányság fegyveresen elkövetett garázdaság bűncselekmény elkövetésével gyanúsította meg a bajai férfit, aki ezt követően őrizetbe került - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

További friss információk
„Ez most komoly?” - Játékfegyverrel rabolt egy marcali nő
Bűnügyi őrizetben a balatonszemesi emberölés gyanúsítottja
Két család csapott össze Kistarcsán - a rendőrök 12 személyt előállítottak
Késsel fenyegette volt párját és annak élettársát egy 66 éves férfi
Orosz verőlegényeket felhasználva fenyegette alkalmazottait egy balatonfüredi bár tulajdonosa
 
Top cikkek
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat