Ma: 2020.04.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
„Udvarolt” a nigériai: ököllel arcon ütötte a fiatal nőt, mert az visszautasította a közeledését
Privatkopo.hu 2020.02.18. 9:36:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága munkatársai elfogták azt a 31 éves - illegálisan Magyarországon tartózkodó - nigériai férfit, aki 2019 decemberében ököllel megütött egy nőt az egyik szórakozóhelyen. A Budai Központi Kerületi Bíróság elrendelte a letartóztatását.A nyomozó hatóság tájékoztatása szerint 2019. december 7-én, 23 óra körül, Budapesten, egy V. kerületi szórakozóhelyen a nigériai „udvarolni próbált” a nőnek, aki ezt visszautasította, és el is tolta magától. Ő ekkor ököllel arcon ütötte a nőt, és elmenekült a helyszínről. A sértett akkor nem tett feljelentést.

Ugyanezen a belvárosi helyen szórakozott a korábban bántalmazott nő 2020. február 15-én, éjjel, amikor felismerte a támadóját, és hívta a rendőrséget. A nő bejelentésére a rendőrök kiérkezéséig a biztonsági őrök visszatartották a férfit.

A járőrök elfogták, és a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságára előállították a feltételezett elkövetőt, C. C. Awuzieke nigériai állampolgárt, akiről megállapították, hogy illegálisan tartózkodik az országban. A gyanúsítottnál egy másik személy nevére kiállított bankkártya volt, és nem a saját nevét diktálta be a rendőröknek, így az azonosítása hosszabb időt vett igénybe.

A férfi elmondása szerint Németországból taxival érkezett Magyarországra 2019 decemberében, hogy - most tessék erősen megkapaszkodni! - munkát keressen.

A gyanúsított adatainak ellenőrzésekor kiderült, hogy ellene a Müncheni Ügyészség testi sértés miatt nemzeti elfogatóparancsot adott ki. A német hatóságok tájékoztatása szerint 2015. november 25-én lépett be az országba, ahol 2017. június 12-én menekültstátuszért folyamodott, de azt 2019. március 19-én a müncheni hatóság elutasította. A deportálási eljárást ugyanakkor - ahogy az lenni szokott - 2020. február 18-ig felfüggesztették.

További friss információk
Baltával végzett egy 51 éves férfival, és annak 17 éves fiával a cigit kunyeráló román cigány
Rablás elkövetőit vették őrizetbe a siófoki rendőrök
Húsforgató villával szúrta mellkason élettársa rokonát, majd kicsit megrugdosta
Különélő házastársát szúrta nyakon
18 éves cigány tört be egy 77 éves asszony házába, pénzt rabolt
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat